/ Privacy- en cookieverklaring

Wat doen we met uw gegevens?

Lees privacy verklaring

1. Introductie

Onze website, https://www.infinityhost.cloud (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak "cookies" worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij jouw over het gebruik van cookies op onze website.

2. Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van jouw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3. Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op jouw apparatuur.

4. Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van jouw opgeslagen.

5. Toestemmen

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen we een pop-up met uitleg over cookies. Zodra jij klikt op 'akkoord' geef je ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. Als je jouw akkoord wilt intrekken kunt je het Cookie menu openen door links onderin op het Cookie Policy pop-up symbool te klikken en "Decline" te selecteren. Je kunt via jouw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, je moet er dan wel rekening mee houden dat onze website mogelijk niet meer optimaal werkt.

6. Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden altijd op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens zullen omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7. Cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat jouw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat je onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft je bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in je winkelmandje bewaard blijven tot dat je heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat je hier toestemming voorgeeft.

Er worden de volgende technische en functionele cookies geplaatst:

8. Cookie gebruik



Google Analytics

Doel: Verbeteren van de website en bezoekerservaring Beschrijving:
Bewaartermijn   Gebruikte namen   Delen
24 maanden    _ga, _gid                  Voor meer informatie zie de privacy policy van Google Analytics op https://analytics.google.com

PHP Session ID

Doel: Verbeteren van de website en bezoekerservaring Beschrijving:
Bewaartermijn   Gebruikte namen   Delen
n.v.t     PHPSESSID                       Voor meer informatie zie de privacy policy van PHP Session ID.

LiveChat Tawk

Doel: Verbeteren van de website en bezoekerservaring Beschrijving:
Bewaartermijn   Gebruikte namen   Delen
179 dagen     tawkUUID                   Voor meer informatie zie de privacy policy van Tawk.To

LiveChat Tawk Session time

Doel: Verbeteren van de website en bezoekerservaring Beschrijving:
Bewaartermijn   Gebruikte namen     Delen
Persistent     TawkConnectionTime,   Voor meer informatie zie de privacy policy van Tawk.To

LiveChat Tawk Session

Doel: Verbeteren van de website en bezoekerservaring Beschrijving:
Bewaartermijn   Gebruikte namen     Delen
Persistent     twk_5c3e1d*                Voor meer informatie zie de privacy policy van Tawk.To

Google Recaptcha

Doel: Verbeteren van de website en bezoekerservaring Beschrijving:
Bewaartermijn   Gebruikte namen     Delen
Session     rc::c                                Voor meer informatie zie de privacy policy van Google reCaptcha

WHMCS

Doel: Verbeteren van de website en bezoekerservaring Beschrijving:
Bewaartermijn   Gebruikte namen     Delen
Session     WHMCS*                       Voor meer informatie zie onze Privacy Policy

/ Privacy Verklaring

1. Introductie

Via de websites www.infinityhost.cloud en www.infinityvps.cloud van InfinityHost worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. InfinityHost respecteert jouw privacy en behandelt jouw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. De verwerking van jouw persoonsgegevens gebeurt conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

In deze privacyverklaring leggen wij uit welk persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, en met welk doel. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

2. Gebruik van uw gegevens

Bij het gebruik van onze website en diensten laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Zo vragen wij bij het plaatsen en afrekenen van jouw bestelling om enkele persoonsgegevens.

Verder biedt de website de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij je gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om jouw vraag te behandelen. Tot slot kunt je zich inschrijven voor een nieuwsbrief

Wij verwerken de volgende gegevens (medeafhankelijk van de acties die je uitvoert op onze site):

  • NAW-gegevens;
  • e-mailadres;
  • telefoonnummer;
  • IP-adres;
  • betaalgegevens;
  • aankoopgeschiedenis;
  • logingegevens.


Bovenstaande gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • je gebruik laten maken van onze dienstverlening;
  • het afnemen van diensten via de website en het gebruikmaken van de functionaliteiten van de website;
  • je toegang verlenen tot jouw account;
  • het afhandelen van jouw bestelling en het informeren over het verloop daarvan;
  • het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via de website;
  • het informeren over storingen en onderhoud aan onze diensten;
  • het verbeteren van onze dienstverlening.


3. Bewaartermijnen

Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang het nodig is om onze dienst aan je te leveren en/of je ingeschreven bent voor onze niejewsbrief.

4. Nieuwsbrief

Wij kunnen, indien je hiervoor toestemming heeft gegeven, per e-mail contact met je opnemen en onze nieuwsbrief toezenden. Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid opgenomen.

5. Inloggen via derde partijen

InfinityHost biedt je de mogelijkheid om op haar websites in te loggen via jouw account bij een derde partij (bijvoorbeeld Facebook of Google). InfinityHost is niet verantwoordelijk voor de diensten van deze partijen. Voor informatie over de verwerking van gegevens in verband met deze inlogmethode, verwijzen wij je naar het privacybeleid van de betreffende partij.

6. Beveiliging

Om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens tegen te gaan, nemen wij passende beveiligingsmaatregelen.

7. Verstrekking aan derden

InfinityHost verstrekt jouw gegevens of data nooit aan derden, behalve in het geval van een wettelijke vordering uitgespoken door een Rechtbank in Zwitserse Confederatie of wanneer dit noodzakelijk verband houdt met de levering van een product of dienst.

Voor de registratie van domeinnamen worden jouw persoonsgegevens doorgegeven aan de uitgevende instantie en aan eventuele registrars (tussenpartijen) welke InfinityHost als leverancier gebruikt. Deze partijen en InfinityHost kunnen voor gTLD domeinnamen* reservekopieën (back-ups) van jouw domeinnaamgegevens maken en in bewaring stellen bij een derde partij. Tevens worden jouw domeinnaamgegevens publiekelijk zichtbaar gemaakt via de WHOIS-server van de uitgevende instantie.

*met gTLD worden domeinnamen van het type generic, generic-restricted of sponsored bedoeld, zoals aangegeven bij IANA.

InfinityHosting heeft alle data opgeslagen in de Zwitserse Confederatie, hierdoor valt alle data onder de Swiss Federal Constitue Art. 13 en DPA.

8. Verplichte domeinnaamgegevens

Tenzij aangegeven als optioneel, zijn gegevens waar InfinityHost jouw om vraagt verplicht voor de levering van domeinnamen. In de verschillende domeinnaamvoorwaarden vindt je meer informatie over het privacybeleid van de registrerende instanties.

9. Aanpassen van jouw gegevens

Je kunt jouw klantgegevens inzien en aanpassen via Account. Eenmaal ingelogd ga je naar Wijzig Gegevens. Hier vindt je jouw contactgegevens en kunt je deze wijzigen.

10. Jouw rechten

Indien je aan ons persoonsgegevens hebt verstrekt, kunt je ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Daarnaast heb je in sommige gevallen het recht om de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, daar bezwaar tegen te maken of jouw gegevens te exporteren.

Neem hiervoor contact met ons op via Account. Eenmaal ingelogd gaat je naar 'Support' > 'Open Ticket'. Vervolgens volg je de stappen. Indien je geen klantnummer hebt bij InfinityHost, kunt je jouw verzoek richten aan support@infinityhost.cloud.

/ Over deze verklaring

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Aanpassen privacy- en cookieverklaring

InfinityHost behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wanneer er wijzigingen zijn, publiceren wij deze op onze website. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten heeft over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

InfinityHost B.V.
Vlielandstraat 29
1825NJ Alkmaar
info@infinityhost.cloud

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 15-02-2019.